Over ons

Wie is Contention?

Voordat zij in 2017 samen Contention oprichtten, timmerden communicatieadviseur René Bremer en PR-manager/tekstschrijver Rik Booltink al jaren aan de weg. Bremer adviseert bedrijven en organisaties in overwegend groene sectoren, Booltink is onder meer actief in de wereld van het profwielrennen.

Steeds vaker informeerden opdrachtgevers naar echt goede alternatieven voor hun  printmagazines en brochures. Want een bladerbare PDF is weliswaar goedkoper dan drukwerk, maar heeft niet dezelfde impact. Via de sociale kanalen en digitale nieuwsbrieven kunnen bedrijven zich moeilijk onderscheiden. En een corporate website wordt gemiddeld nog geen minuut bekeken… 

Wat doet Contention?

De eigenlijke vraag van bedrijven is: hoe krijgen we in dit online-mediatijdperk onze boodschap professioneel, aantrekkelijk en vooral effectief bij onze doelgroepen? Bremer en Booltink koppelden redactionele expertise aan een speciaal ontwikkeld online-publicatieplatform. Contention helpt opdrachtgevers met het maken van aantrekkelijke en kostenefficiënte digitale magazines, marketingbrochures, publieksjaarverslagen en productcatalogi. Deze publicaties zijn succesvol: ze sluiten aan op individuele profielen, worden goed gewaardeerd en gemiddeld ruim 6 minuten bekeken.

Team van contentspecialisten

Afhankelijk van de opdracht formeert Contention een team van contentspecialisten, data-analisten, platformspecialisten, vormgevers, fotografen, illustratoren en videoproducenten. Dat maakt Contention ‘lean & mean’: persoonlijk, flexibel en resultaatgericht. Ondernemers, marketingmanagers en communicatieadviseurs die de volgende stap willen zetten in onlinecommunicatie weten dan ook de weg naar Arnhem te vinden. Niet alleen voor een digitaal magazine, maar ook voor contentstrategie en multimediale campagnes. Ben jij ook toe aan de volgende stap? Zet hem met Contention!

Scroll naar top