Online/offline publicaties

Pakkende bedrijfspublicaties

Keuzestress. Ervaar jij die ook, wanneer je ziet wat er allemaal mogelijk is aan communicatiemiddelen en media voor je bedrijf? Heb je de kennis in huis om de juiste keuzes te maken? En zo ja: de mensen om die middelen aantrekkelijk, consequent en effectief te benutten?

Contention denkt graag met je mee over het ontwikkelen van je kernverhaal (corporate story) en het realiseren van online en offline publicaties die de ambities en de waarden van je organisatie krachtig ondersteunen.

Toepassingen

Verkoopbrochure of catalogus

Met een digitale verkoopbrochure of catalogus verras je klanten en prospects in hun customer journey met actuele en relevante producten of diensten. Genereer conversie en inspireer mensen voor je bedrijf. 

Whitepaper

Wil je unieke kennis binnen jouw bedrijf delen met bestaande of nieuwe klanten? Met Contention maak je interactieve whitepapers die je in contact brengen met geïnteresseerde prospects. 

Jaarverslag

Officiële jaarverslagen worden in de regel door een beperkt publiek gelezen. Met een aantrekkelijke publieksversie, print of digitaal, versterk je de band met je doelgroepen op een nuttige én aantrekkelijke manier.

Personeels-magazine

De behoefte bij bedrijven en organisaties om medewerkers te informeren en inspireren, is groter dan ooit. Een personeelsblad in print is een sterke optie. Een aantrekkelijke digitale uitgave is het eigentijdse alternatief.

Relatiemagazine

Veel klanten en medewerkers kijken er naar uit: de volgende editie van het magazine van hun opdrachtgever. Wat speelt er in het bedrijf, in de branche? Wie staat er dit keer in het blad? Nog altijd geliefd in print. Maar wil je het magazine eigentijdser en efficiënter aanbieden? Overweeg een digitaal relatiemagazine!

Digitaal magazine

Graag laten we je kennismaken met het fenomeen digitaal magazine. Steeds meer marketing- en communicatie-professionals zijn enthousiast over de  online publicatietool waarmee we je verhaal vertalen naar aantrekkelijke content met meetbaar effect.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!
Scroll naar top